Er du en af vores nye Application Managers?

Profilbillede
dato

Vil du være med til at videreudvikle og vedligeholde Vejdirektoratets applikationer med omtanke for funktionalitet, rammearkitektur, sikkerhed og økonomi? Og vil du være en del af et fantastisk team og arbejdsplads, hvor der er plads til dig og dine input? Så er du vores nye Application Manager!

Hos Vejdirektoratet arbejder vi hver dag for at skabe sammenhæng for de mange trafikanter, der benytter de danske statsveje. Her spiller Digitalisering og IT-området (DIT) en vigtig rolle ved at understøtte den fortsatte digitalisering i Vejdirektoratet. Vi har bl.a. fokus på digitalt anlæg, asset management, bedre kapacitetsudnyttelse af vejnettet, automatisering af arbejdsgange og styrkelse af vores dataanalyse og dataarkitektur.

Som Application manager bliver du en del af en spændende transformation af, hvordan Vejdirektoratet arbejder i dagligdagen og modernisering af vores vej- og trafikfaglige systemportefølje.

Du får ansvaret for den løbende håndtering af en række applikationer, hvor du bringer din viden i spil over for dine samarbejdspartnere i og uden for Vejdirektoratet.

Vi stræber efter at skabe en arbejdsplads, hvor tillid og samarbejde er nøgleelementer. Her er det ikke mikrostyring, der præger vores tilgang, men derimod en tro på, at vores medarbejdere besidder den nødvendige ekspertise til at løse deres opgaver. Vi værdsætter gensidig støtte og opmuntrer til åben kommunikation med blik for en positiv energisk stemning. På den måde skaber vi et miljø, hvor alle føler sig værdsat og har mulighed for at trives og udvikle sig," fortæller afdelingsleder Therese Thomsen.

Om stillingen - den uundværlige sparringspartner

En arbejdsdag vil for dig bl.a. omfatte at være i løbende dialog og sparring med systemejere, leverandører og brugere, så krav og ønsker til applikationerne omsættes til de rette løsninger.

Dine ansvarsområder inkluderer også:

  • sikre kontraktoverholdelse og deltage i udbudsarbejde for din applikationsportefølje
  • drifte, vedligeholde og videreudvikle vores applikationer og de understøttende processer
  • sikre økonomi- og leverandørstyring
  • koordinere videreudviklingsopgaver og deltage i større udviklingsprojekter
  • modtage, nedfælde og prioritere ændringsønsker og facilitere udførelsen af disse
  • planlægge og gennemføre test i tæt samarbejde med leverandører og brugere
  • sørge for den rette systemdokumentation og løbende afhændelse af teknisk gæld
Du kommer til at referere til afdelingsleder for Strategi og Forretningsapplikationer, Therese Thomsen, og du vil indgå i et tæt og tillidsfuldt samarbejde med dine kollegaer.

Din profil

Vi forestiller os, at du har en relevant IT-baggrund enten i form af uddannelse og/eller arbejdsmæssig erfaring fra en lignende stilling.

Vi forventer, at du har en proaktiv og struktureret tilgang til dine opgaver, hvor du ved hjælp af dine kommunikative evner formår at skabe og vedligeholde stærke relationer til dine samarbejdspartnere.

Derudover ser vi gerne, at du

  • har solid teknisk forståelse og kendskab til forskellige IT-teknologier
  • kan omsætte teori til konkrete løsninger
  • har erfaring med identifikation af brugerbehov og behovsbeskrivelser
  • har erfaring med metoder og processer til vedligehold og forvaltning af applikationer
  • har erfaring med agile udviklings- og leverancemetoder, og forstår at håndtere en backlog i udvikling
  • har gode samarbejdsevner og trives i at arbejde med en stor kontaktflade (brugere, leverandører og kollegaer)
… eller måske er du nyuddannet og nysgerrig på det alt sammen og mere til? Det er vi også åbne for.

Vi arbejder med agile/DevOps-værktøjer som fx Jira, Confluence, Bitbucket, Team City, mm. Det er en fordel, hvis du har kendskab til disse.

Om dine kollegaer i Digitalisering og IT

I Vejdirektoratet arbejder vi konstant med at skabe det gode samarbejde – også på tværs. Og det er vigtigt, for så føler man sig støttet i sit arbejde, hvis man f.eks. har brug for hjælp, men også så man kan opnå nogle bedre faglige resultater,” fortæller Agnete Langgård, Application Manager.

Du kommer til at indgå i et rigtig godt og nært samarbejde med fagligt kompetente og imødekommende kollegaer, som har ansvaret for vedligeholdelsen og videreudviklingen af Vejdirektoratets IT-systemer.

Området består af afdelingerne Projektledelse, Data, Arkitektur og informationssikkerhed, Strategi og Forretningsapplikationer samt Service Management og Support.

Vi er ca. 60 medarbejdere, hvoraf størstedelen har tjenestested i Hedehusene. Vi ønsker at være kendetegnet ved en professionel håndtering af vores ansvar i et arbejdsmiljø, hvor vi er uformelle, positive og viser respekt for hinanden.

Dine løn- og ansættelsesvilkår

Du bliver en del af en organisation, hvor fleksibilitet, medarbejdertilfredshed og arbejdsliv i balance står højt på dagsordenen. Vi tilbyder 1-2 hjemmearbejdsdage om ugen – tilpasset efter dine arbejdsopgaver – og udstyr til en god hjemmearbejdsplads.

Du vil blive ansat og aflønnet efter gældende statslig overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg afhængig af dine kvalifikationer. For den rette kandidat, vil der være mulighed for ansættelse som specialkonsulent.

For at give den bedst mulige opstart til vores nye kollega ift. ferieafholdelse, er den forventede startdato den 15. august 2024.

Vejdirektoratet er en styrelse under Transportministeriet. Dit ansættelsesområde vil være Transportministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner. Du vil få tjenestested på adressen Vejdirektoratet, Guldalderen 12, 2640 Hedehusene.

Læs mere

Vil du vide mere om Vejdirektoratet, og hvad det vil sige at arbejde hos os, kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på www.vejdirektoratet.dk under Job og karriere.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Therese Thomsen, der kan træffes på mail thth@vd.dk.

Er du interesseret?

… så send en kort ansøgning og dit CV senest søndag den 12. maj 2024. Vi forventer at afholde 1. samtaler i uge 21 og 2. samtaler i uge 23, men afhængig af kandidaterne vil samtaler også kunne afholdes løbende. Vi opfordrer derfor til at sende ansøgningen hurtigst muligt.

Der vil indgå test i rekrutteringsforløbet, samt blive indhentet referencer.

Søg stillingen ved at trykke på linket ”Søg stillingen” eller via vores hjemmeside www.vejdirektoratet.dk. Vedhæft ansøgning, CV, og andre relevante dokumenter.

Vi tror på, at et inkluderende og mangfoldigt arbejdsmiljø styrker fællesskabet og den måde, vi løser opgaverne på. Vi prioriterer en medarbejdersammensætning, der afspejler samfundet og giver lige muligheder for alle. Derfor opfordrer vi alle kvalificerede til at søge stillinger uanset alder, køn, seksuel orientering, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Høje-Taastrup Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Vejdirektoratet - Fløng, Guldalderen, 2640 Hedehusene

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 12-05-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6030419

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet