Nikolaj Rachdi Bürhmann bliver kommende leder af dagtilbuddet i Læringshuset

Profilbillede
Astrid Bruun

 Nikolaj Rachdi  Bürhmann tiltræder 1. august som klyngeleder for Høje-Taastrup Kommunes nye daginstitution, der bliver en del af Læringshuset i bydelen Nærheden i Høje-Taastrup Kommune.

Læringshuset, som bygges efter helt nye principper til at huse fremtidens daginstitution og fremtidens skole, åbner dørene i efteråret. Indtil da har institutionen til huse i lokaler ved Hedehusene Skole, tæt på det kommende Læringshus. Som leder af daginstitutionen i Læringshuset bliver Nikolaj Rachdi Bührmann samtidig klyngeleder for de nye dagtilbud, der vil vokse op i og omkring Nærheden.  

Nikolaj Rachdi  Bührmann, der er uddannet pædagog og også har en diplomuddannelse i ledelse, kommer fra en stilling som daglig leder i Børnehuset Nordvanggårdsvej i Rudersdal Kommune. Med sig har han desuden erfaring fra en række relevante stillinger som både pædagogisk leder, digital/teknologisk pædagogisk konsulent på dagtilbudsområdet og underviser på Københavns Professionshøjskole.

”Nikolajs baggrund bliver en kæmpe fordel for Læringshuset, der netop har fokus på det 21. århundredes kompetencer, hvor det er det legende element, der er i fokus. Nikolajs forståelse for det digitale, koblet med det pædagogiske, det legende og det, at barndommen har værdi i sig selv, er ret præcist det, som Læringshuset har brug for. Vi glæder os meget til at byde Nikolaj velkommen”, siger Maja Wirenfeldt Vad Pedersen, der er dagtilbudschef i Høje-Taastrup Kommune. 

Nikolaj Rachdi Bührmann bor i Allerød med sin hustru og deres to hjemmeboende døtre – parrets ældste datter er nyligt fløjet fra reden.

Læs mere om fremtidens daginstitution i Læringshuset i Nærheden.

Kilde: Redaktionen // Foto: Nikolaj Rachdi Bührmann
Flere artikler