Nordsjællands Politi: Nyt fra Hedehusene - tirsdag den 18. august

Kilde: Nordsjællands Politi

Hedehusene er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Værktøj stjålet fra varebil

Tisvildeleje: Mellem søndag klokken 22.00 og mandag klokken 07.30 er der stjålet værktøj og el-værktøj fra en Opel Vivaro, som holdt på Bækkebrovej. Tyven har brudt en sidedør op for at skaffe sig adgang til bilen.

Gik til tandlægen – og stjal telefon

Gilleleje: En tricktyv med dårlige tænder var mandag formiddag klokken 10.30 på spil hos Tandlægerne i Møllegade. Her kom manden ind og forsøgte at vise, at han havde ondt i en tand og bestille en tandlægetid, mens han gik ind bag skranken hos tandlægen. Da han blev bedt om at gå om på den anden side af skranken, begyndte han at lede efter et toilet og var på et tidspunkt på vej mod et personalerum. Her blev han dog stoppet, hvorefter han forlod stedet. Senere opdagede en medarbejder hos tandlægen, at hendes mobiltelefon var blevet stjålet. Manden beskrives som østeuropæisk af udseende, 28-30 år, 172 cm høj og spinkel af bygning, hvid i uden med kort, sort hår og dårlige tænder. Han var iført lyst tøj, talte engelsk og medbragte et stykke papir samt en beige taske. 

Unge med legetøjsvåben vakte bekymring

Kgs. Lyngby: En gruppe unge drenge vakte mandag ved middagstid bekymring blandt nogle borgere, hvor de blev set gå rundt med en automatriffel i kvarteret omkring Hollandsvej. Flere patruljer blev sendt til stedet, hvor det vidste sig, at der var tale om legetøjsvåben. De unge blev kraftigt formanet om det uhensigtsmæssige i at gå rundt med den form for legetøj på gader og stræder.

Mobiltelefon stjålet

Hundested: Mandag eftermiddag klokken 12.50 blev en mobiltelefon stjålet fra Klokkeriet på Nørregade. Her kom en mand ind i forretningen, og da han var gået igen, opdagede medarbejderen i forretningen, at telefonen manglende. Manden beskrives som mellemøstlig af udseende, 25-30 år, 170 cm høj og almindelig af bygning, sort i huden, brunt kort hår. Han talte tyrkisk og var iført sort t-shirt med guldskrift, sorte bukser og sorte sko.

Tricktyv på spil

Hellerup: En tricktyv var mandag eftermiddag klokken 13.30 på spil ved Emmerys på Strandvejen, hvor en 17-årig kvinde fik stjålet sin mobiltelefon. Kvinden sad ved et bord, da en mand kom hen og lagde et stykke papir samtidig med, at han på gebrokkent engelsk spurgte om noget med nogle billetter. Pludselig løb manden fra stedet og den 17-årige opdagede efterfølgende, at hendes telefon var blevet stjålet. Manden beskrives som 20-30 år, spinkel af bygning, brun i huden, engelsktalende, iført mørkeblå t-shirt og shorts.

Skræmte tyv væk

Stenløse: En 39-årig kvinde overraskede mandag eftermiddag klokken 14.42 en tyv i sit hus på Præstegårdsvej. Kvinden kom ind fra sin have og så her en mand stå med kvindens pung. Da hun råbte ad ham spurgte han først efter et hotel, hvorefter han løb sin vej og kørte fra stedet i en grå personbil. Manden beskrives som østeuropæisk af udseende, 30-35 år, 175-180 cm høj og almindelig af bygning, brun i huden med sort hår. Rundt hoved og lille hage. Han talte engelsk og var i ført sort T-shirt, sorte lange Addidas-træningsbukser med hvide striber, og havde en Louis Vuitton taske over skulderen.

18-årig overfaldet

Hillerød: En 18-årig mand fra Hillerød blev mandag eftermiddag klokken 15.17 overfaldet af flere gerningsmænd ved Hillerød Station. Her bad den 18-årige gerningsmændene om at tale ordentlig til ham og hans kæreste. Da den 18-årige og hans kæreste efterfølgende var gået ind i en bud og ventede på, at den kørte, kom et par af de unge mænd ind i bussen og slog den 18-årige flere gange med knytnæve i baghovedet. Et par andre passagerer og buschaufføren kom den 18-årige til hjælp og fik gerningsmændene ud af bussen. Ud fra de oplysninger, som der er givet i sagen, har politiet en formodning om, hvem gerningsmændene kan være.

Uro på tankstation

Hørsholm: Mandag eftermiddag klokken 16.12 opstod der noget uro og uorden mellem nogle mænd på Circle K på Usserød Kongevej. Episoden opstod formentlig som følge af en uenighed om en personlig relation. 

Spritbilist standset

Tisvildeleje: En 66-årig kvinde fra Tisvildeleje blev mandag eftermiddag klokken 17.36 standset på Hovedgaden, hvor hun blev sigtet for spirituskørsel og taget med på hospitalet for at få taget en blodprøve, som skal fastlægge hendes nøjagtige promille.

Stjal nøgler

Gentofte: En mand og en kvinde stjal mandag aften ved 18-tiden et nøglebundt og et par øreringe fra en taske, der stod personaleomklædningen i Fakta på Vangede Bygade, hvorefter de forlod forretningen og kørte fra stedet i en Kia Rio. De to beskrives som A: mand, 35-40 år, 180 cm høj, kort hår, sort tøj med hvid stribe. B: Kvinde, 35-40 år, 170 cm høj, sort hår, sort kjole med mønster. 

Mand blottede sig

Helsingør: En 18-årig mand fra Ålsgårde kontaktede mandag aften politiet og fortalte, at en anden mand omkring klokken 18.15 havde blottet sig for den 18-årige i skoven mellem Helsingør og Hellebæk. Her passerede manden den 18-årige, men kom kort tid efter tilbage og fremviste sit lem for den 18-årige og tilbød ham penge for at onanere sammen med manden. Den 18-årige afslog ”tilbuddet”, hvorefter den ukendte mand cyklede væk. Han beskrives som dansk af udseende, 40-45 år, 185-190 cm høj og spinkel af bygning, hvid i huden med kort brunt hår. Han var iført grå shorts og lyseblå t-shirt og kørte på en sort herrecykel med skæv bagagebærer.

Pung stjålet fra bil

Klampenborg: En pung med kørekort, id og kontanter er mellem klokken 18.40 og 19.40 mandag aften blevet stjålet fra enbil, der holdt på P-pladsen på Dyrehavevej. Tyven har skaffet sig adgang til bilen ved at knuse en rude.

Blev frarøvet mobiltelefoner

Frederikssund: To unge mænd på 15 og 16 år fra Jægerspris og Frederikssund fik mandag aften klokken 21.13 stjålet deres mobiltelefoner af en gruppe unge. Episoden skete ved Rådhusvænget, og da gerningsmændene forsvandt fra stedet skød de flere gange op i luften. En 23-årig mand fra Stubbekøbing er blevet anholdt i forbindelse med sagen, og det kan ikke udelukkes, at der vil ske flere anholdelser. Det er politiets opfattelse, at der er tale om en intern uenighed, som ikke har relation til bandemiljøet. Sagen efterforskes fortsat.

Narkobilist kørte galt

Græsted: En 23-årig mand fra Gilleleje kørte mandag aften klokken 22.42 ind i et helleanlæg og en færdselstavle. Det viste sig, at manden var påvirket af hash og kokain, og han blev derfor sigtet for kørsel under påvirkning af euforiserende stoffer og taget med på politigården, hvor en læge kom og tog en blodprøve, der skal fastlægge den 23-åriges nøjagtige påvirkelsesgrad.

Narkobilist standset

Frederiksværk: En 25-årig mand fra Hedehusene blev klokken 01.30 sigtet for at køre bil, selvom han var påvirket af euforiserende stoffer. En patrulje opdagede manden i bilen i nærheden af Circle K, hvor han kørte temmelig slingrende. Men den 25-årige var ikke umiddelbart interesseret i at tale med patruljen og kørte fra stedet i høj fart. Han blev imidlertid standset i krydset Præstesvinget/Kirkevænget. Den 25-årige mand og bilens passagerer forsøgte at flygte fra stedet, men blev indhentet af patruljen. Den 25-årige blev taget med på hospitalet, hvor han fik taget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige påvirkelsesgrad.

Mand stukket med kniv

Hørsholm: En 22-årig mandlig beboer blev klokken 04.18 natten til tirsdag stukket med kniv på Center Sjælsmark. Manden blev i kritisk tilstand bragt til behandling på hospitalet. En 24-årig mand, også fra Center Sjælsmark, er anholdt og mistænkt for at stå bag knivstikkeriet. Sagen er fortsat under efterforskning. 

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 17. – 18. august 2020
Flere artikler